Cristina 

Interior Design Specialist & Managing Partner

 

Cristina este cu adevărat pasionată de crearea amenajărolor remarcabile, care nu sunt doar frumoase, ci și funcționale. Ea este cunoscută pentru creativitatea sa incredibilă, multitudinea de idei și gândirea analitică. Dragostea și pasiunea ei pentru călătorii au un impact extraordinar asupra interioarelor de design pe care le creează. Cristina este căsătorită și mamă a două fete, îi place să petreacă timpul cu familia ei, să călătorească, să citească și este implicată activ în diferite acţiuni de voluntariat.

Mihai

Project Manager Director & Managing Partner

 

Mihai are peste 20 de ani de experiență profesională în diverse roluri de management și logistică. A condus echipe de operațiuni pentru companii de top din România şi a pus bazele mai multor businessuri antreprenoriale de-a lungul timpului. Nu crede în perfecţiune ci în căutarea neîncetată a perfecţiunii. Este pasionat de istorie şi politică.

DESIGNYA

INTERIOR DESIGN STUDIO

Program: L - V  10:00 - 18:00

Alături de noi sunt şi cei peste 20 de furnizori din toate domeniile, parteneri de încredere, care ne ajută să oferim soluții integrate și complete.

       DESIGNYA                                                                     All Rights Reserved.

CINE SUNTEM NOI


Ne place să spunem că nu punem obiecte într-o casă pur și simplu; noi creăm un mod de a trăi. A ajunge acolo înseamnă a proiecta spații care sfidează starea de fapt. Ceea ce înseamnă rezolvarea problemelor. Înseamnă să trăiești cu ceea ce este evocator și provocator.

Trăind cu interioare care se eliberează de ceea ce este „așteptat” și „normal”, vei găsi o legătură zilnică cu inspirația și creativitatea. Designya îţi oferă un mod unic de a trăi și de a experimenta casa ta.