Pagină web realizată în program pentru crearea site-uri, WebWave.

Twój e-mail
Treść wiadomości
EXPEDIAZĂ MESAJ
EXPEDIAZĂ MESAJ
Mesajul a fost expediat — Mulțumesc!
Completează toate câmpurile obligatorii!

CONTACT

LASA-NE UN MESAJ

Suntem un studio de amenajari interioare si designeri grafici cu sediul în Bucuresti.
Libertatea posibilităților nesfârșite este ceea ce ne inspiră. Suntem pasionati de crearea unui design atent, care are o notăde simplitate dar in acelasi timp neașteptat.

DESPRE COMPANIE

Your dreams, our passion

Servicii de design interior

CERE O OFERTA

Construim împreună afacerea ta!

 

Imaginile fotorealiste de interior sunt o unealta perfecta pentru a prezenta un concept, o atmosfera sau o idee. O randare poate aduce la viata o idee, poate prezenta un spatiu, o textura, un material, o piesa de mobilier sau poate sa iti prezinte atmosfera dintr-o incapere intr-un moment oarecare al zilei. 

Folosindu-se de imagini fotorealiste de exterior, dezvoltatorii nu vor avea probleme in a-si prezenta ideile catre clienti sau constructori. Indiferent ca vorbim de case, blocuri de locuinte, birouri sau spatii comerciale, randarile de interior si exterior pot reda cu precizie concepte complexe.

Mai mult decat atat, vederile izometrice 2D sunt de nelipsit din protofoliu de prezentare al oricarui dezvoltator rezidential. Este un mijloc simplu si eficient prin care poti prezenta compartimentarea spatiului, diverse dimensiuni si tipologi sau o variante de mobilare si amenajare.