Pagină web realizată în program pentru crearea site-uri, WebWave.

Twój e-mail
Treść wiadomości
EXPEDIAZĂ MESAJ
EXPEDIAZĂ MESAJ
Mesajul a fost expediat — Mulțumesc!
Completează toate câmpurile obligatorii!

CONTACT

LASA-NE UN MESAJ

Suntem un studio de amenajari interioare si designeri grafici cu sediul în Bucuresti.
Libertatea posibilităților nesfârșite este ceea ce ne inspiră. Suntem pasionati de crearea unui design atent, care are o notăde simplitate dar in acelasi timp neașteptat.

DESPRE COMPANIE

Servicii complete de design interior

Proporția, lumina, functionalitatea, compoziția, echilibrul, fără a mai menționa finisajele arhitecturale sunt toți factori în crearea solutiilor unice pentru fiecare proiect in parte. Suntem o echipa care are reputația de perfecțiune și servicii impecabile. Pentru că știm că fiecare proiect este diferit, încercăm să livrăm de fiecare dată interioare inovative si de calitate.

Your dreams, our passion

Servicii de design interior

DESIGN INTERIOR

 

Proiecte design interior la cheie

Cea mai dificilă etapă este transpunerea proiectului în realitate. Atunci cand clientul nu cunoaște toate proiectele tehnice de execuție, nu are timp să își formeze un plan de acțiune sau sa mearga la cumpărături, echipa noastra este pregatita sa preia toate aceste sarcini. Mai mult decat atat, stim că șantierele pot însemna o bătaie de cap și mult timp investit, de aceea project manageru-ul nostru poate prelua coordonarea întregului șantier pentru a se asigura că lucrările vor fi de calitate, la prețul corect si la sfarsit amenajarea va arata perfect.

PROIECT LA CHEIE

 

 

CERE OFERTA

CERE OFERTA